top of page
Håndlavede Unikke Smykker fra Guldsmed Henrik Bøge, Bøge SmykkeDesign i Horsens.

Værkstedet

Henrik Bøge Sørensen er uddannet "Ædelsmed med speciale i guld" også kaldet Guldsmed i daglig tale, på henholdsvis Guldsmedehøjskolen i København og Guldsmed Lind i Horsens.

 

Henrik har deltaget i "Danmarksmesterskabet i guldsmedehåndværk 2004" og fik sølvmedalje, 4 måneder før sin svendeprøve. 


Til sin svendeprøve modtog Henrik en bronzemedalje og har sidenhen arbejdet hos Guldperlen i Odense & Vejle med bestillings og reparationsarbejde, og arbejder nu selvstændigt i egen virksomhed, Bøge SmykkeDesign Aps i Horsens, hvor alle smykkerne bliver håndlavet helt fra bunden, på eget værksted.

 

På værkstedet bliver du som kunde budt indenfor i et stress-frit miljø uden tidspres og andre kunder i kø bag dig.

Personlige omgivelser = Personlige smykker.

 

 

Materialerne

Hos Bøge SmykkeDesign skræddersyes smykkerne i fællesskab med kunden, hvor kvalitet, unikt design og håndværk er i højsædet.

Smykkerne fremstilles i dit foretrukne ædelmetal dvs. alm. guld, hvidguld, rosaguld, palladium, platin, sølv og kombinationer heraf.

 

Ønsker du at få lavet dit smykke af arvesmykkerne fra familien eller gammelt guld fra skuffen, kan dette med stor økonomisk fordel også lade sig gøre.

 

Vi tilbyder også re-design af gamle smykker som skal opdateres, rekonstruktion af smykker der mangler en makker eller som skal genskabes udfra billedmateriale.

 

Bøge SmykkeDesign er et traditionel guldsmedeværksted med en brændende passion for unikke smykkeløsninger til alle livets store begivenheder. 

 

Virksomhedens største fokus er at levere en god personlig service & unikke smykker.

 

Bøge SmykkeDesign er beliggende i hjertet af Horsens, men udfører opgaver i hele landet.

 

 

Ædelmetalkontrollen

Bøge SmykkeDesign er tilknyttet Ædelmetalkontrollen - FORCE Technology, der er udpeget af Erhvervs- og Byggestyrelsen som myndighed til at kontrollere guldsmede.

Det indebærer bl.a. at inspektører uanmeldt besøger os for at kontrollere om indholdet af sølv og guld lever op til den stemplede værdi.

Vores navnestempel hedder "BS".

bottom of page