top of page

Hvordan sidder diamanterne fast!?

Hvordan sidder diamanterne fast!?

Forbavsende ofte spørger mine kunder mig om hvordan stenene sidder fast i et smykke, og om det er ved hjælp af lim!

Men lim er absolut det sidste man må lade komme i kontakt med en diamant eller andre ædelsten for den sags skyld, da det dræber glansen og genskinnet i stenene, så de ikke kaster lys fra sig. (Med mindre det er simili-sten med folie på bagsiden, som ofte bliver brugt i billige smykker & ure.)

Fatning af ædelsten er en kunstform i sig selv hvori der er mange præcise processer involveret, som godt kan være lidt svære at forklare på skrift, så derfor har jeg i denne lille udtaget & sammenkogt små bidder fra processen af isætningen af 3 forskellige størrelser brillant-slebne diamanter i hjertefacon (1 x 0,10ct, 1 x 0,05ct & 1x 0,02ct Tw.si.)

Så i stedet for at tage ca.2 timer at vise jer processen er det blevet kogt ned til 1minut & 51sekunder.

Håber I synes godt om at få et indblik i mit arbejde som jeg holder så meget af :-D

God fornøjelse!

Relaterede indlæg
Nye indlæg
Arkiv
Søg efter Tags
No tags yet.
bottom of page